BRENČAČKA – KO SVET ČEBEL ZAŽIVI PRED NAŠIMI OČMI

Čebele oprašujejo kar tri četrtine rastlin, s katerimi proizvedemo kar 90 odstotkov vse hrane na svetu. Vsaka druga žlica hrane je torej odvisna od opraševanja. Z botrstvom boste pripomogli k ohranjanju čebel in medovitih rastlin v mestu ter posledično k ohranjanju raznolikosti naše hrane.

PAKETI BOTRSTVA

  1. GREDICE NA ZELENI STREHI od 10,00 €

Z zasaditvijo gredice medovitih rastlin v bližini čebelnjaka ste prispevali k razvoju urbanega čebelarstva. Pomagali ste zaščititi 30.000 čebel, ki omogočajo tesno sobivanje z naravo in z opraševanjem skrbijo za pestro raznolikost naše hrane.

  • TRSI NA ZELENI STREHI od 50,00 €

Z zasaditvijo trsa vinske trte ste prispevali k razvoju urbanega čebelarstva. Pomagali ste zaščititi 30.000 čebel, ki omogočajo tesno sobivanje z naravo in z opraševanjem skrbijo za pestro raznolikost naše hrane.

  • ŠMARNA HRUŠICA NA ZELENI STREHI od 100,00 €

Z zasaditvijo šmarne hrušice ste prispevali k razvoju urbanega čebelarstva. Pomagali ste zaščititi 30.000 čebel, ki omogočajo tesno sobivanje z naravo in z opraševanjem skrbijo za pestro raznolikost naše hrane.

  • ČEBELJI PANJI od 200,00 €

Z botrstvom enega panja v mestu ste prispevali k ohranitvi urbanega čebelarstva. Omogočili ste za dom za okoli 60.000 čebel, ki omogočajo tesno sobivanje z naravo in z opraševanjem skrbijo za pestro raznolikost naše hrane.

Botre panjev bomo nagradili s čebeljimi izdelki v pleteni  košarici.

Botre, ki bodo prispevali za rastline na zeleni strehi več kot 50,00 € bomo nagradili s paketom presenečenja v prikupni embalaži.