V mesecu septembru se bodo glede na urnike oblikovale še nekatere interesne dejavnosti. O njihovi izvedbi bodo učence seznanili razredniki.

Informacije o vsebini, pričetku vadbe in urnike bodo učenci dobili pri mentorjih, ki bodo dejavnost vodili. Načrtujemo tudi druge interesne in športne dejavnosti, ki jih bodo izvajali zunanji sodelavci, če bo dovolj prijav. Učenci ob zaključku šolskega leta prejmejo potrdilo o obiskovanju.

MODELARSKI  KROŽEK

Na šoli ima letalsko modelarska dejavnost že dolgoletno tradicijo. S finančno pomočjo Mestne občine Kranj se bo dejavnost v organizaciji Aerokluba Kranj nadaljevala tudi to šolsko leto. V dejavnost se lahko vključujejo učenci od tretjega do devetega razreda.

Vsak učenec bo izdelal svoj model letala ali čolna, ki ga bo odnesel domov. Za izdelavo modelov boste uporabljali v glavnem naravne materiale. Učenci se boste seznanili z obdelovalnimi postopki, gradivi, načrti, orodji in stroji, ki so primerni za posamezno stopnjo izkušenosti.

Vse, ki si želite pridobiti nekaj modelarskega znanja, natančnosti in vztrajnosti, vabimo k vpisu. Modele učenci izdelujejo iz raznih materialov in polizdelkov, zato znaša celoletni prispevek za nove člane 80 € (dvakrat po 40 €), plačljiv po položnicah.

Dejavnost bo izvajal g. Tone Golob (golob.tone@gmail.com, tel.: 041 842 512).

Učenci ste dobrodošli v ponedeljek, torek ali sredo od 14. do 18. ure.